L.O.V.E.R.S

Friday, November 29, 2013

MUSIM DURIAN LAGI

Salam

musim durian baru melanda kampung me.jadi setiap minggu balik kampung.abah dah stay di sana about sebulan sejak durian berbunga lagi sebab nak jaga kebun..seronok sangat tengok ramai orang beli..dari pagi buka mata tido dah ada orang datang beli..sampai malam pun ada orang beli even tak display durian di stall depan rumah wan.

for me , me suka durian yang lemak dan manis.me kureng suka yang ada even sikit rasa pahit..tapi abah cakap yang pahit tu lagi ramai nak and beli.....takpe..takpe...sebab boleh pilih nak makan yang mana kan.. pastu pergi mandi sungai dekat dengan kampung...sejuk.......pastu makan durian and rambutan balik...








mandi sambil bawak bekal durian



jemput datang ke kampung saya
kampung gumut, kalumpang, selangor:0


Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers