L.O.V.E.R.S

Tuesday, May 4, 2010

mataKu kERdip-KerdIP

Hari ni me ada presentation AT 2.30 P.M..So just brunch nasik lauk beli time breakfast..
Konon-konon nak buat keje..tapi 1 30 jam dah habis main internet...heeee..pandainye....

Dari semalam mata me asik berkerdip-kelip..


nak tau sebelah mane??
sebelah kiri..

Wisaunye..kenapa ni...
#adakah me akan kena serang time present nanti???(tapi tak insaf pun still main internet je)
#Ataupun mata ni bergerak-gerak sebab  mata ni dah tak sabar suh me pakai  lens color yang me beli dolu??


#ataupun me akan dilanda kesedihan yang dasat....macam ni..

Oh..mintak simpang semue kesedihan...syuhh.jauh-jauh...

Boleh tak stop berkedip mata!kang orang ingat me ni nak blink-blink mata kat die pulak..tak kuasa..Orang nak present nih...

p/s:Dapat rasa my boy macam tak jadi balik this Friday..bertahan ICEE..

6 comments:

~ ReD ~ said...

olooo...x jadi balik ker?:(

anish said...

mm tak pun, someone is missing you! ehe x)

Dikna said...

good luck 4 ur presentation k...dun worry..my kembar tu pasti balik nant...sabar k..:)

::FAIZ FARISH:: said...

mata biru??? hehehehe

icee-yah said...

ReD_macam postpone je..:(
anish:ye ke...hope so..
dikna..tq tq::)
faiz:brown la..hehe

Sharinginfoz said...

tapi kadang2 mata terkedip2 kan.. hmmm entahlah apasal macam tu, nak dapat duit le tu kot

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers