L.O.V.E.R.S

Thursday, August 16, 2012

jubah raya lelaki:-)

Salam, semalam me & nad pergi masjid shah alam lepas berbuka untuk....jeng jeng...beli Jubah.tahun lepas first time pergi tengok banyak betul jubah perempuan dan lelaki cantik cantik dijual lepas tarawikh.terus set tahun ni nak beli satu.tapi sebab tahun ni me tengok yang perempuan punya tak banyak yang cantik macam tahun lepas,tak beli tapi mr.vbbf pun kirim nak jugak.ok me pun memulakan misi.


Mula mula berbuka di papparich sek7.me beli nasi ayam.rm10.90.tapi sorry to say tak sedap.kecewa.dala dapat lepas azan lame menunggu.



Bergerak ke masjid lepas magrib, sempat pusing pusing sek 7,pergi butik radiusite tapi inner yang me nak tu takde.ramai orang tengah shopping dalam radiusite.macam nak kena extend kedai je.:-)Lepas pergi semua booth di masjid,tengok, belek material kain semua at last beli jubah brand al harmain.kain licin sikit tapi tak tebal and sejuk.rm110.setiap booth jual harga lain lain.me beli color gold sikit sebab me suka tengok mr.vbbf pakai brown,mustard.:-)





Paling murah ada dijual rm39.90,rm85,yang ni yang biasa tapi bila ada brand terus mahal sampai 140++.yang collar macam baju melayu of course mahal sikitkan.yang collar bulat ada,zip ada,yang style yang ada hood pun ade.hihihi..
Ok,nanti me share me beli apa lagi dan buat apa di sana.gagah sungguh pergi shopping walaupun...em...sabar jela.
Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers